Política

Sobiranisme

Onze de setembre

L'ANC i Òmnium criden a mostrar la “unitat” per “culminar” el procés en els actes de la Diada

Les entitats fan extensiva la convocatòria a totes les formacions que busquin un referèndum i a aquells que creguin que cal denunciar l'actitud de l'Estat

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural han presentat oficialment aquest dimarts les mobilitzacions que preparen per a la propera Diada nacional de Catalunya. Així, els presidents de les dues entitats, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, han confirmat que l'Onze de Setembre convocaran a fer concentracions simultànies a Barcelona, Salt, Berga, Lleida i Tarragona, on a més hi haurà marxes des del territori que acabaran als punts de manifestació. Aquest any, el lema és “A punt”, i vol tenir la doble simbologia de demostrar que Catalunya “està preparada per assolir la república” i que els ciutadans ja estan en el “punt final” del seu procés. Tant Cuixart com Sánchez han assegurat que la mobilització d'aquest Onze de Setembre voldrien “que fos l'última”, pe`ro no s'han atrevit a vaticinar que ho acabi sent. Amb tot, han cridat a que les concentracions siguin una mostra “d'unitat” per “culminar” el procés d'independència. De la mateixa manera, les entitats han fet extensiva la convocatòria a totes les formacions que busquin un referèndum i a aquells que creguin que cal denunciar l'actitud de l'Estat. Les inscripcions per participar a la mobilització ja estan obertes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.