Successos

Successos

Encasten un cotxe en un banc per intentar robar el caixer

Els fets van tenir lloc en una sucursal de La Caixa, a Vidreres

Van sostreure el vehicle a un veí i van envestir l'oficina

També haurien entrat en gasolineres

Els Mossos d'Esquadra van iniciar ahir la recerca d'uns lladres que, de matinada, van intentar robar el caixer automàtic d'una entitat bancària de Vidreres. L'oficina on van actuar és de La Caixa i està situada al número 158 del carrer Costa Brava. Els autors dels fets primer van encastar un vehicle a la façana de la sucursal. Tot fa pensar que l'automòbil que van utilitzar l'havien sostret poc abans, ja que es dóna la circumstància que un veí del municipi va denunciar que, just la mateixa nit, li havien robat un cotxe 4x4. Després de fer impactar el tot terreny, van lligar una corda al voltant del caixer automàtic i el van intentar arrencar arrossegant-lo amb l'automòbil, però no ho van aconseguir. Finalment van desistir i van marxar amb les mans buides, si bé van causar importants destrosses a l'entitat.

Els Mossos de la comissaria de Santa Coloma de Farners van tenir coneixement del succés a les sis del matí. Va ser, de fet, una nit molt moguda, ja que una estona abans havien rebut l'alerta de dos robatoris més. El treballador de dues benzineres situades a peu de la carretera N-II –també dins del terme municipal de Vidreres– va avisar la policia en veure que uns desconeguts havien saquejat els establiments. En un dels casos els delinqüents van fer palanca per aixecar la persiana i accedir a dins, i es van emportar diverses begudes i productes de la botiga. En l'altre van trencar el vidre i van aconseguir endur-se tant una caixa forta de l'interior com un caixer automàtic situat a l'exterior.

Quan es van produir els robatoris les dues benzineres estaven tancades. A més, els lladres van destrossar les alarmes per tal que no sonessin mentre estaven cometent l'assalt. El cas està en mans dels membres de l'àrea d'investigació criminal (AIC) dels Mossos, que estan intentant esbrinar si els tres robatoris van ser perpetrats pels mateixos lladres. Els efectius van dur a terme la inspecció ocular als negocis afectats i van examinar les imatges enregistrades per les càmeres. Se sospita, a més, que durant la nit de dijous a divendres la mateixa banda va rebentar una caseta de les obres de l'N-II, a Sils. D'aquí se'n van emportar les eines per fer-les servir durant els assalts.

LA DATA

14.10.16
A les sis del matí, els agents van ser alertats de la temptativa de robatori del caixer automàtic.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia