Successos

Estomacat quan orinava a la Devesa per Fires

Un home que assistia als actes nocturns de les Fires de Girona ha presentat una denúncia als Mossos en què assegura que va ser estomacat i lesionat per un grup de persones que el van abordar i colpejar quan el van descobrir orinant darrere uns plàtans de la Devesa. El denunciat tenia una ferida oberta al cap, que va precisar de vuit punts de sutura. La víctima, que segons tots els indicis estava afectada pel consum d'alcohol, no va poder donar cap descripció que servís per identificar els agressors i tampoc no sabia amb quin objecte li havien fet el tall al cap. Els Mossos investiguen el cas i no descarten que l'agressió fos precedida d'una discussió i que el fet que la víctima orinés no tingui relació amb la reacció violenta dels agressors.

Un altre home va resultar ferit d'un cop d'ampolla al cap, també en el marc de les Fires, en un intent de recuperar un telèfon mòbil que un grup de lladres havia agafat a les barraques de la Copa. Els lladres van reaccionar colpejant-lo amb una ampolla. Els robatoris de telèfons mòbils han estat la incidència més habitual de les Fires d'aquest any. Els Mossos van detenir el 31 d'octubre a la nit una parella que fugia en cotxe i que duia 15 mòbils robats i també un altre lladre que era en un bar de Santa Eugènia amb el mòbil que acabava de robar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia