Successos

successos

agressió

“Què hi feu aquí marietes..?”

Un home que va ser agredit per Fires assegura que el van atacar un grup de joves sense motiu insultant-lo quan orinava a la zona dels arbres

Manté que els mossos no es van moure per buscar els agressors ni auxiliar-lo

Va acabar amb vuit punts al cap per les garrotades que li van clavar el primer dia de les Fires de Girona i encara ara no sap perquè. Tampoc sap qui ho fa fer ni comprèn la passivitat que, segons diu, van mantenir els mossos a qui va anar a demanar auxili tot ensangonat.

Eren les 5 de la matinada del dissabte quan, segons ha denunciat la víctima, un home de 34 anys veí de Celrà, ell i n company van anar a orinar en una zona d'arbres del final de les barraques. Mentre pixaven van sentir que s'els acostaven un nois que els van dir, en castellà: “Què hi feu aquí marietes...?”. El denunciant diu que es va girar i només va tenir temps de pronunciar “Home”, que es va trobar envoltat pel grup de nois que el van començar a garrotejar. Un cop contundent al cap ventar des de darrera el va fer caure a terra i un cop allà li van continuar ventant coces i cops. El seu amic també va ser estomacat però no va patir ferides tan greus. Ell, quan es va poder aixecar, va veure que li rajava molta sang del cap i va acostar-se cap a la zona de barraques i va anar cap a uns mossos uniformats. “M'han apallissat, correu”, va dir als Mossos. L'home assegura però que els Mossos no van reaccionar com exigia la situació, no van córrer cap a la zona on l'havien estomacat per intentar trobar els agressors i tampoc van buscar-li assistència mèdica, tot i que els va ensenyar el regantell de sang que li baixava del cap. “Ves te'n al Trueta o a la Creu Roja”, afirma que li van dir. “Va ser nefasta la manera com em van tractar”, assegura el noi, que va acabar portar pel SEM al Trueta on li van haver de posar vuit grapes per tancar-li la ferida del cap. L'endemà va denunciar el cas a la policia municipal i va aportar l'informe mèdic i la valoració, 400 euros, del rellotge que els agressors també li van aixafar a cops amb algun objecte contundent, que ell no va arribar a veure. El denunciant va poder aportar poques dades dels agressors, només que eren joves i que li va fer la impressió que podien ser magribins. Assegura que ni ell ni el seu amic no coneixien de res els agressors i que l'atac va ser gratuït i inesperat i que no havien tingut cap conflicte amb ells abans. Hi ha hagut algun altre cas de gent apallissada quan orinava a la zona arbrada però no tothom ho ha denunciat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia