Successos

successos

Un home mor intoxicat mentre pintava el cotxe a l'interior d'un garatge a Súria

Els Bombers van entrar a l'immoble, de tres plantes d'alçada, per fer tasques de ventilació i descartar que hi hagués més persones a l'interior

Un home de 38 anys va morir aquest diumenge al vespre després d'intoxicar-se mentre pintava el cotxe a l'interior d'un garatge a Súria, segons han informat els Bombers de la Generalitat, que van rebre l'avís al voltant de dos quarts de nou.

Els efectius sanitaris van treure la víctima a l'exterior i li van practicar maniobres de reanimació però 40 minuts després el metge del SEM en va certificar la mort. Els Bombers van entrar a l'immoble, de tres plantes d'alçada, per ventilar i inspeccionar els pisos per descartar que hi hagués cap persona més a l'interior.

El garatge, d'uns 35 metres quadrats de superfície, es troba al carrer Diputació de Súria, fins on s'hi van traslladar quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, dues ambulàncies del SEM i la Policia Local.

Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra també hi van treballar amb la policia científica, que s'ha fet càrrec de la investigació a l'espera dels resultats de l'autòpsia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia