Successos

tribunals

judici per tràfic de drogues

El jutge deixa lliure un conductor que va ser detingut a la Jonquera amb 8 kg de cocaïna

El jutjat d'instrucció número 2 de Figueres ha deixat en llibertat, pagant prèviament una fiança de 5.000 euros, un conductor que l'1 de desembre va ser arrestat a la Jonquera per la Guàrdia Civil, que va descobrir que duia 8 kg de cocaïna amagats en el forat de la roda de recanvi.

El conductor, un home de 41 anys de nacionalitat espanyola i amb residència al País Valencià, va ser aturat a dos quarts de dues de la matinada quan circulava en direcció nord. Els guàrdies civils de la secció fiscal de la Jonquera van inspeccionar el cotxe i els va semblar que el forat de sota l'estora que cobria la roda de recanvi estava manipulat. Van mirar a dins i van descobrir diversos paquets envasats al buit que contenien una pols blanca que, després de ser sotmesa al Narcotest, va resultar que era cocaïna. Els van pesar i en total hi havia 8 kg. Davant les evidències, la Guàrdia Civil el va detenir per un delicte contra la salut pública. El detingut va passar a disposició judicial i el fiscal va demanar que se l'ingressés a presó sense fiança. L'advocada d'ofici que va exercir la defensa, argumentant que l'home tenia domicili conegut, va demanar que se'l deixés en llibertat i que en tot cas se li imposés una fiança. Li van posar 5.000 euros de fiança, que el detingut va pagar, i va quedar en llibertat.

El setembre passat, un camioner que transportava haixix i va caure a mans dels duaners francesos, va ser condemnat, ipso facto, a sis anys de presó ferma.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.