Successos

Tribunals

El matrimoni que viu de gorra als hotels es queda sense defensa

El matrimoni format per Joel Serge Pierre Clapie i Françoise Chantal Clapie, que han demostrat ser uns veritables especialistes a viure de gorra als hotels, es quedaran sense defensa, ja que l'advocat gironí que havien contractat perquè els tramités la compra de l'hotel Palau i que els va assistir quan els Mossos els van detenir per l'estafa de 3.000 euros a l'hotel ha decidit presentar la seva renuncia a continuar defensant-los en vista que tampoc han complert els compromisos amb el bufet. Els Clapie fa dies que es van comprometre a fer una transferència per fer front als 3.000 euros que han de consignar al jutjat per pagar l'hotel i a la provisió de fons del lletrat, però els diners no han arribat. Només correus electrònics amb excuses diverses que ja no convencen el bufet d'advocats.

D'aquesta manera, els Clapie perden el suport lletrat (se'ls haurà d'assignar un advocat d'ofici per a la causa de l'estafa) i tampoc han pogut recuperar les seves pertinences, que l'amo de l'hotel no està disposat a entregar si no és per ordre judicial. Amb aquesta situació, la parella de sexagenaris, ha continuat el seu periple per Girona i, a banda d'una visita a aquest diari per queixar-se de la persecució policial que diuen que pateixen, han trobat un nou sostre a través de la visita a l'església i una nova història que s'han empescat per explicar al capellà, segons ha sabut ara el gerent de l'hotel Palau a través de la família que els ha acollit. Els Clapie haurien explicat que estan esperant que els arribin uns diners per marxar de Girona i, mentrestant, una dona francesa resident a la ciutat els ha acollit a casa seva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia