Successos

Un detingut en una operació a Vilanova del Camí

Dijous passat a la nit es va dur a terme una operació policial a l’entorn de la plaça Picasso de Vilanova del Camí que va acabar amb la detenció d’una persona per tinença de substàncies estupefaents.

La policia local i la Policía Nacional van desenvolupar conjuntament una operació d’inspecció d’establiments, de control d’estrangeria, de treball i de salut pública en tres bars i un locutori del municipi.

A més de la detenció d’una persona per tinença d’estupefaents, en l’operació es van aixecar diverses actes per infraccions en alguns dels establiments inspeccionats.

En aquest espai del municipi s’ha produït diversos incidents al llarg dels darrers anys, especialment a l’estiu, quan hi ha més afluència a la plaça. Una important baralla l’any 2013 va generar un debat en la política municipal sobre la seguretat en aquesta zona. La recent reobertura del quiosc de la plaça vol contribuir a recuperar la normalitat en aquest indret.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia