Successos

tribunals

judici per amenaces

No es retracta del que va dir a Facebook

L’investigat per amenaces de mort als Agents Rurals declara demà als jutjats

El criador de gossos de Sils investigat per haver escrit amenaces de mort al mur de Facebook de l’Associació Professional d’Agents Rurals de Catalunya havia de declarar ahir com a investigat al jutjat d’instrucció número 2 de Girona. Era la segona vegada que s’intentava, però tampoc va ser possible per un problema amb l’advocat d’ofici. La nova citació davant del jutge serà divendres, una ocasió que l’investigat vol aprofitar per defensar el seu punt de vista. L’home manté les seves paraules, va titllar-los de “fills de puta” i va escriure frases com ara “veient com actuen jo mateix no descarto carregar-me’n uns quants”, en referència a la nota de condol de l’associació pel doble crim de dos rurals a mans d’un caçador a Aspa, el gener passat. “Jo el que dic és que em defensaré, si ho volen entendre com una amenaça de mort és el seu problema”, va subratllar ahir en declaracions a l’ACN.

Per a l’associació Professional d’Agents Rurals de Catalunya les amenaces de mort que va escriure al seu Facebook són “suficientment greus” per tirar endavant un procediment judicial per la via penal. Per això, van presentar denúncia i s’han personat com a acusació particular. Consideren que Bonet ha comès un delicte d’amenaces i intentaran demostrar l’agreujant d’anar en contra d’un col·lectiu professional. Aquest delicte comporta penes de presó d’entre 2 i 3 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia