Successos

trànsit

accident mortal

Mor la dona ferida en el xoc a l’N-II a Sant Julià de Ramis

La veïna de Girona, de 51 anys, viatjava en un dels dos vehicles implicats

El mateix dia de l’accident també va perdre la vida el conductor de la furgoneta

Finalment són dues les persones que han perdut la vida en l’accident de trànsit que va tenir lloc dilluns a Sant Julià de Ramis. El sinistre es va produir al quilòmetre 726,7 de l’N-II, a la travessia de Medinyà, pels volts de dos quarts de set de la tarda. En aquest tram de la carretera es va originar una col·lisió frontal entre una furgoneta i un cotxe. Com a conseqüència de l’impacte va perdre la vida el conductor de la furgoneta. Hi va haver, a més, tres persones que van resultar ferides i que van ser evacuades al Trueta. Dues d’elles van patir lesions de caràcter greu i una tercera estava en estat menys greu. Malauradament, una de les dones que havien quedat ferides de gravetat, que des de llavors estava ingressada a l’UCI, va acabar morint dimarts passades les quatre de la tarda al mateix hospital Josep Trueta de Girona. Es tracta d’una veïna de Girona de 51 anys, que viatjava al seient de l’acompanyant en el turisme que va col·lidir frontalment amb la furgoneta. Pel que fa a l’evolució dels altres, dues persones continuen hospitalitzades, una més greu que l’altra.

Aquests últims 10 dies estan sent especialment negres a la xarxa viària de les comarques gironines. Tan sols entre els dies 16 i 18 de juliol, es van haver de lamentar quatre víctimes mortals en carreteres de la demarcació. Van perdre la vida tres motoristes en accidents registrats a Alp, Aiguaviva i Ribes de Freser; i va morir el conductor d’un turisme en sortir de la via de matinada el seu automòbil, a Calonge. Amb la mort del conductor de la furgoneta el dia 24 de juliol i, l’endemà, de la veïna de Girona també implicada en l’accident, ja són 6 les persones que han perdut la vida a la carretera en aquests 10 dies de juliol.

LA XIFRA

6
persones
han mort en els últims 10 dies víctimes d’accident de trànsit a les carreteres gironines.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia