Successos

policial

operació anticontraban

Comissen en tres dies més de 18.000 euros en tabac il·legal

La Guàrdia Civil ha intervingut en tres escorcolls duts a terme en els darrers dies a la duana de la Farga de Moles (At Urgell) 3.618 paquets de tabac de contraban de diverses marques. Segons fonts policials, el tabac comissat té un valor superior a 18.000 euros.

La primera actuació va tenir lloc el dijous 10 d’agost al vespre, quan els agents van trobar 295 paquets amagats en els laterals d’un vehicle amb matrícula estatal conduït per un jove de 26 anys. L’endemà al vespre els agents de la duana van comissar 540 paquets més ocults a l’interior d’un vehicle amb matrícula francesa, conduït per un home de 46 anys. Finalment, la tercera actuació i la més important es va dur a terme el dissabte 12 al migdia durant la inspecció a un turisme amb matrícula espanyola conduït per un home de 36 anys. En aquest cas, els agents van trobar la quantitat de 2.783 paquets de tabac de contraban que eren amagats en diversos dobles fons naturals del vehicle.

La Guàrdia Civil va denunciar els tres conductors per infracció de la normativa vigent sobre contraban.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia