Successos

Atraca una fleca de Girona armat amb unes tisores

Els Mossos treballen per trobar l’assaltant de Casa Moner, que va quedar gravat per les càmeres

Els Mossos treballen per localitzar l’home que fa uns dies va assaltar la fleca bar Casa Moner del carrer Migdia esgrimint unes tisores.

L’assaltant, que duia una gorra amb visera, ulleres de sol i un tapaboques per tapar-se el rostre, va entrar a la botiga a les dues de la tarda, en un moment que no hi havia cap client, només les tres treballadores del local. L’home va anar directament cap a la barra i va dir a les treballadores que obrissin la caixa si no volien que les matés. Davant de l’amenaça les empleades no hi van posar impediment i l’home, alt, prim i d’uns trenta anys aproximadament, va agafar tots els diners de la caixa, va sortir al carrer i va plantar a córrer. Les empleades van alertar els Mossos i va ser quan van visionar les càmeres de seguretat del local que es van adonar que l’arma que duia l’atracador eren unes tisores grans, ja que en el moment de l’assalt ni es van aturar a mirar amb què les amenaçava

Els Mossos, a partir de la descripció i les imatges, tenen un possible sospitós de l’assalt, però fins ahir encara no havia estat localitzat ni detingut.

Els Mossos, que els darrers dies han detingut dos atracadors, que han estat empresonats, també tenen pendent de localitzar l’atracador de la farmàcia Conejero.

LA XIFRA

2
atracadors
han estat detinguts a Girona i empresonats durant la darrera setmana.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia