Successos

Successos

Confirmen que els cossos de Susqueda són els dels joves desapareguts

La identificació ha estat possible a partir de les anàlisis de les empremtes, una opció que s’havia complicat pel mal estat que presentaven els cadàvers

Els dos cossos trobats aquest dimarts passat, dia 26, al pantà de Susqueda corresponen a la parella de joves desapareguts el 24 d’agost, segons han confirmat els Mossos d’Esquadra.

La identificació ha estat possible a partir de les anàlisis de les empremtes, una opció que s’havia complicat pel mal estat que presentaven els cadàvers després d’un mes sota l’aigua.

Els cossos corresponen per tant a Marc H.L., de 23 anys i veí d’Arenys de Munt (Maresme), i Paula M.P., de 21 anys i veïna de Cabrils (Maresme).

El cadàver de la dona, després de les autòpsies realitzades, presenta un tret de bala al cap, segons fonts de la investigació, mentre que el de l’home mostra ferides que es relacionen amb una agressió amb un objecte contundent, arma blanca o potser també de foc.

Aquesta última opció donaria validesa al testimoni d’una persona que viu a prop del pantà i que assegura que el dia de la desaparició va sentir quatre trets i un crit.

Els investigadors rastregen ara el pantà a la recerca de noves proves relacionades amb el cas.

La policia creu que es tracta d’un doble crim i que, almenys, serien dos els assassins que van acabar amb la vida de la parella i que van intentar que els cadàvers desapareguessin sota l’aigua amb motxilles plenes de pedres.

Els dos cossos van aparèixer despullats, un flotant a l’aigua i l’altre sobre una paret del pantà, possiblement a causa d’un descens del nivell de l’embassament al final de l’estiu.

Els dos joves es trobaven de vacances en el moment de la desaparició i tenien previst visitar Tamariu, a Palafrugell (Baix Empordà), i el Montseny, així com fer una excursió en un caiac pel pantà de Susqueda.

Aquesta embarcació també es va trobar a l’aigua mig desinflada, igual que el cotxe en què viatjaven, després que se’ls hagués vist per última vegada en un restaurant pròxim després de realitzar una extracció d’un caixer automàtic de la Cellera de Ter



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia