Successos

IGNASI SABATER

ALCALDE DE VERGES

“Estem davant d’un acte totalment organitzat”

Penso que hem de seguir amb la nostra, amb aquest exemple pacífic de revolució

Molts veïns s’han ofert a ajudar davant els fets

L’alcalde de Verges, Ignasi Sabater (CUP), és un home tranquil però ahir estava indignat, i molt. Més d’un centenar de cotxes amb rodes punxades trasbalsen el més tranquil de tots. Segurament per això no s’estava d’apuntar directament als responsables d’aquest acte vandàlic. Per Sabater el més important, però, és reaccionar amb calma i serenitat en moments que considera històrics.

Com valora els fets que han deixat un rastre de 108 cotxes malmesos?
Són uns fets absolutament inacceptables. A més, estic absolutament segur que no estem davant d’uns fets aïllats. Estem en uns moments en els quals de dia uns van uniformats i de nit altres es mouen de manera incontrolada.
Ho relaciona amb la jornada del referèndum?
Sí. El que és preocupant és com es pot arribar a fer una cosa d’aquesta envergadura, afectant tanta gent”. I tot això passa quan com a societat estem portant a terme una revolució amb un somriure a la cara i som un exemple de revolució pacífica.Tot això va començar fa uns dies quan es van començar a arrencar pancartes on es podia llegir democràcia, i diumenge passat es va veure clar com van utilitzar la força.
Com ha viscut aquest dia?
A primera hora del matí ja trucaven veïns que alertaven que els havien punxat rodes als cotxes. Ràpidament ho van posar en coneixement dels mossos i ahir a la tarda, quan vam tancar l’oficina de denúncies, més de noranta veïns ho havien denunciat. El total dels cotxes afectats és de 108. Estem a disposició dels veïns per ajudar-los. Ahir molts es posaven al servei dels afectats per ajudar-los.
Algun veí va veure o sentir alguna cosa?
Es parla de cap a la una de la matinada. Sembla que un veí va sentir sorolls, algun cotxes i gossos que cridaven. Els mossos estan fent la seva feina i esperem que localitzin els responsables. Ara sembla que estem en un camí que és atemorir els pobles, els pobles petits. Penso que hem de seguir amb la nostra, amb aquest exemple pacífic de revolució i traslladar un missatge clar: cap d’ells no ens desinflarà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia