Successos

Un bomber, ferit en caure-li teules en l’explosió d’una bombona de butà

Un bomber va resultar ferit mentre treballava en l’extinció de l’incendi provocat per l’explosió d’una bombona de butà a Celrà. Els fets van tenir lloc pels volts de les dues del migdia a la masia can Taverner Petit, a tocar de la GIV-6708. Els serveis d’emergència van rebre una trucada en què s’alertava d’una explosió a la masia, que està lluny del nucli urbà. Fins al lloc dels fets hi van anar patrulles dels Mossos d’Esquadra i fins a sis dotacions dels Bombers de la Generalitat. En arribar al lloc dels fets, els efectius van veure que l’explosió s’havia produït en un taller annex a l’immoble. L’habitacle havia quedat totalment destruït, hi havia encara foc i gran part del sostre havia resultat greument afectat, ja que només hi quedaven les bigues i quatre teules. Les flames, però, no afectaven la zona d’habitatge i no hi havia ningú a la masia. Precisament algunes de les teules que estaven inestables van caure sobre un dels bombers que estaven treballant en l’extinció de l’incendi del taller. Com a conseqüència d’això, l’home va resultar ferit de caràcter lleu i va haver de ser traslladat a l’hospital Josep Trueta de Girona.

D’altra banda, els Bombers de la Generalitat també van haver de rescatar una dona que va resultar ferida al camí de ronda de Cadaqués. El succés va passar pels volts de les dues del migdia. Els serveis d’emergència van rebre l’avís d’una dona que s’havia fet mal al peu.

Trasllat a l’hospital

Fins al lloc dels fets es van desplaçar tres dotacions terrestres. La dona, de 50 anys, presentava una fractura de turmell i va ser trasllada en una ambulància del SEM fins a l’hospital de Figueres, on va ser atesa.

Un dels successos que van tenir lloc el primer dia de l’any va ser l’incendi que va afectar un edifici de l’avinguda de Lluís Pericot de Girona. Els bombers van haver d’extingir l’incendi d’un registre de comptadors elèctrics que es trobava a l’entrada. L’endemà d’aquests fets, és a dir, ahir, els veïns encara no hi van poder accedir perquè encara no s’havia pogut arreglar l’avaria elèctrica, i per tant, no tenien subministrament de llum.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia