Successos

Successos

Detingut per haver calat foc en contenidors, de nit

Els fets van tenir lloc a Figueres

L’acusat va incendiar contenidors i papereres en diversos punts de la ciutat

La Guàrdia Urbana li va trobar encenedors

La col·laboració ciutadana va resultar clau ahir a Figueres, on els agents de la Guàrdia Urbana van detenir un home per haver incendiat presumptament contenidors i papereres en diferents punts de la ciutat. Els efectius dels Bombers es van encarregar de les tasques d’extinció dels focs, que es van declarar en només una hora i mitja de diferència. Els cossos d’emergències van rebre el primer avís dimecres, quan passaven pocs minuts de les onze de la nit. Una dotació dels Bombers es va dirigir al carrer Doctor Barraquer, on van apagar un incendi en un contenidor de rebuig. A partir d’aquí van rebre, quaranta minuts després, una segona alerta de característiques similars. En aquesta ocasió van haver d’apagar un foc en un contenidor del carrer Avinyonet. Els episodis, però, no van acabar aquí, sinó que a les 23.53 h es van dirigir al passeig Nou, on hi havia un contenidor que fumejava. I, ja finalment, els Bombers van ser requerits per a un altre servei a les 00.37 h. En aquest cas van anar al carrer Sant Pau, a l’altura d’un encreuament amb la Rambla, on cremaven un contenidor i una paperera.

La policia va rebre una darrera trucada des de la zona de la plaça Triangular, al centre de la ciutat. Quan els agents de la Guàrdia Urbana hi van arribar, van trobar un home que coincidia amb la descripció facilitada pels testimonis i, en l’escorcoll, li van trobar diversos encenedors. El presumpte autor dels fets, conegut per la policia per altres fets delictius, va ser detingut. El cos de seguretat local va informar ahir de l’arrest a través del Twitter. L’home va ser lliurat posteriorment als Mossos d’Esquadra, en espera de passar a disposició judicial.

LA DATA

31.01.18
A les 23.02 h els Bombers de la Generalitat van rebre el primer avís, i a les 00.37 h, el darrer.

LA XIFRA

4
contenidors
van quedar afectats als carrers Doctor Barraquer i Avinyonet, al passeig Nou i al carrer Sant Pau.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.