El fred, la neu, la pluja i el vent posen en alerta la major part de l'Estat espanyol

Les baixes temperatures -de fins a 9 graus sota zero a Catalunya-, la neu, la pluja i el vent mantenen en alerta a una trentena de províncies, a més de les ciutats autònomes de Ceuta i Melilla.

L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha activat l'alerta taronja (risc important) a causa de la neu a Osca, Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Castelló i València. Barcelona i Girona estan, a més, en alerta taronja per pluja i vents costaners, i per aquest últim fenomen també Tarragona.

En alerta groga (risc) per la neu hi ha les províncies de Terol, Saragossa, Cantàbria, Cuenca, Guadalajara, Burgos, Palencia, Navarra, Alacant, Mallorca, La Rioja, Àlaba, Guipúscoa, Biscaia i Astúries. L'Aemet ha activat també el nivell groc a causa de les baixes temperatures a Osca, Terol, Saragossa, Cantàbria, Guadalajara, Burgos, León, Palencia, Segòvia, Sòria, Barcelona, Girona, Lleida, Madrid, Navarra, La Rioja i Astúries, i per pluja a Cadis, Ceuta, Illes Balears i Melilla.

En zones de Barcelona, Lleida i Girona el termòmetre pot arribar fins als 9 graus centígrads sota zero i entre 8 i 6 graus sota zero en les altres províncies en alerta.

El vent costaner bufarà amb força a Almeria, La Corunya, Burgos, Eivissa, Formentera, Mallorca, Menorca i Melilla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.