Successos

S’enfronta a 15 anys de presó per la mort d’un home a Salt

La fiscalia atribueix a l’acusat un delicte d’homicidi amb abús de superioritat

Els fets van passar el juliol del 2018

El fiscal demana 15 anys de presó per a l’acusat de matar un home a ganivetades davant d’un bar de Salt, el 25 de juliol del 2018, pels volts de dos quarts de nou del vespre. Segons va informar ahir l’ACN, la víctima va arribar al bar La Cova, situat al carrer Doctor Ferran, es va asseure a la barra a prendre una consumició i va començar a parlar amb un altre home. Dues hores més tard, el processat va arribar al mateix local i també es va situar a la barra. “Per motius que es desconeixen, l’acusat va començar a fer gestos dirigits a la víctima amb la clara intenció de burlar-se d’ell i faltar-li al respecte”, exposa el fiscal Víctor Pillado, que afegeix que això va causar un “enuig evident” en la víctima.

Quan faltaven deu minuts per a les onze de la nit, els dos homes es van trobar a fora el local i van començar a discutir pel que havia passat a dins el bar. Durant la disputa, l’acusat va atacar amb una navalla la víctima, que anava totalment desarmada i que, a més, estava afectada pel consum d’alcohol (li van detectar 2,06 grams d’alcohol a la sang).

Quan es van trobar cara a cara, l’acusat va fer dos talls al cos a l’altre home amb la navalla. L’atac no va acabar aquí perquè, segons la fiscalia, també li va clavar presumptament a la víctima quatre ganivetades al pit, que li van causar la mort per hemorràgia. El fiscal acusa l’investigat d’un homicidi, amb l’agreujant d’abús de superioritat. Demana 15 anys de presó, 7 de llibertat vigilada i que indemnitzi els pares i el germà de la víctima amb 190.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia