Successos

Un veí de Palafrugell, primera víctima mortal del temporal a Catalunya

Un home de 69 anys ha mort al port esportiu de Palamós per un cop de mar

Una altra persona continua desapareguda després d’haver caigut a l’aigua a la mateixa població

Un veí de Palafrugell de 69 anys ha mort aquest dimecres després de caure a l’aigua per un cop de mar al port de Palamós, segons han explicat fonts de l’Ajuntament i de Protecció Civil.

Els fets han tingut lloc cap a dos quarts de deu. L’home hauria anat amb el seu cotxe al Port Marina a comprovar l’estat d’una embarcació d’un familiar.

Fonts municipals han explicat que la víctima ha accedit a una part del port tancada pel perill derivat del temporal Gloria. Ha deixat el vehicle a prop de l’embarcació i ha estat aleshores quan un cop de mar l’hauria llançat a l’aigua. En aquest moment ha patit un cop fort al cap, expliquen les mateixes fonts.

Els treballadors del port l’han tret de l’aigua i personal del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) l’ha intentat reanimar sense èxit.

A banda dels efectius sanitaris, Policia Local, marineria del port i Bombers han actuat al lloc dels fets.

Els serveis d’emergència continuen la recerca d’una altra persona que hauria caigut a l’aigua al port de Palamós quan intentava amarrar un vaixell dimarts a dos quarts de dotze de la nit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia