Successos

seguretat

Misteriosa troballa d’un cadàver esquelètic en un local de Sant Celoni

Investigació oberta per intentar identificar l’home que dimecres va ser descobert mort, ja esquelètic, en un local abandonat de Sant Celoni i per esclarir les circumstàncies de la mort.

Va ser dilluns quan un misteriós comunicant va fer una trucada a la policia local de Sant Celoni per informar que en un local abandonat al carrer Sant Josep de la població hi havia un cadàver. El comunicant va trucar des d’un número ocult, de manera que la policia no li va poder agafar les dades. Una patrulla es va dirigir fins a l’adreça indicada, on no hi havia cap persona que es pogués correspondre amb el comunicant anònim. Els policies van aconseguir entrar al magatzem sense gaires dificultats a través d’un forat, ja que els accessos estaven tancats. I no els va costar gaire veure que la informació que els havia donat l’anònim era certa. Hi van veure el cadàver ja esquelètic d’un home que anava vestit amb roba d’esport. Una samarreta amb el logotip de Nike i uns pantalons de xandall. Els municipals van alertar els Mossos, una comitiva judicial va anar-hi a fer l’aixecament i es va inspeccionar l’escenari per intentar trobar-hi pistes. Els senyals externs del cos no van permetre establir la causa de la mort ni si havia estat criminal, i tampoc s’hi van trobar documents ni objectes personals per poder identificar el mort. Per la roba i l’aparença, semblava una persona jove, i per l’estat esquelètic tot indica que fa mesos que era mort. Els Mossos s’han fet càrrec de la investigació, i la identificació s’intentarà fer a través de l’ADN o de la fórmula dental, ja que permet obtenir-ne les empremtes. Ara es rastregen els arxius de persones desaparegudes per intentar trobar algú que s’ajusti al perfil de l’home trobat mort.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia