Successos

alemanya

Un foc en un bosc amb un dipòsit d’explosius dispara l’alarma a Berlín

S’han produït diverses explosions en el recinte que emmagatzema la munició

Un centenar de bombers lluiten contra les flames

Un gran foc està cremant aquest matí en un dels boscos urbans més grans de Berlín, Grunewald, on hi ha un dipòsit d’explosius al qual els equips d’extinció d’incendis encara no hi ha pogut accedir a causa de diferents detonacions. A la zona hi treballen un centenar de bombers, que lluiten contra les flames que s’estenen amb gran rapidesa.

La situació és d’extrema complexitat, a causa del citat dipòsit, que emmagatzema munició antiga de la Segona Guerra Mundial, material pirotècnic i altre tipus d’explosiu i regularment els equips d’artificiers detonen de forma controla explosions i munició.

La situació és perillosa, ha dit a la premsa Thomas Kirstein, del departament local de bombers, que ha demanat a la població que es mantingui allunyada del bosc. Un tram de l’autopista que creua el bosc ha estat tallada, de la mateixa manera que diverses carreteres veïnals del bosc, el més gran de la capital alemanya, amb prop de 4.500 hectàrees.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia