Successos

Dues persones detingudes per iniciar un ritual neoxamànic a Sant Pol de Mar

En el moment del registre, es van trobar a l’habitatge 23 persones que anaven a participar en la cerimònia

Agents de la Policia Nacional i de la Vigilància Duanera de l’Agència Tributària han detingut dues persones a Sant Pol de Mar quan iniciaven un ritual neoxamànic amb substàncies psicoactives amb un grup de 23 persones. Segons informa l’ACN, el registre es va practicar en un domicili i es van intervenir substàncies com ayahuasca, sapo bufo, rana kambó o mescalina. Les substàncies que se subministraven estan prohibides i es consideren perilloses per la salut. Els investigadors emmarquen als arrestats en les denominades sectes ‘new age’ i se’ls ha detingut per presumptes delictes de pertinença a un grup criminal, contraban, tràfic de drogues i intrusisme professional, a més d’infringir la llei d’estrangeria.

El grup es promocionava a través de xarxes socials i portals web, ofertant el subministrament de substàncies. En el registre amb motiu de l’operatiu policial es van intervenir 4.000 i 2.000 dòlars americans en efectiu, diferents substàncies i una bàscula. També es va aconseguir interceptar un enviament postal amb quasi un quilogram de mescalina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia