Successos

Successos

Detingut per robar a punta de navalla set benzineres al Vallès

Els atracaments es van produir entre el 12 de febrer i 13 de març a Lliçà de Vall, Mollet, Polinyà, Canovelles, Sant Cugat del Vallès i Santa Perpètua de Mogoda

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 30 anys com a presumpte autor de set robatoris amb intimidació a benzineres del Vallès Oriental i Occidental. L’arrest es va produir el passat 18 de març per uns fets que van succeir entre el 12 de febrer i el 13 de març. Els Mossos van obrir la investigació després de produir-se una sèrie de robatoris amb intimidació, s’utilitzava una arma blanca, seguint una mateixa manera d’actuar. Segons la policia catalana, en tots els casos el lladre sempre accedia a l’establiment tapat amb caputxes, gorros o mascaretes per tal de dificultar la seva identificació. Un cop dins, intimidava els treballadors amb una navalla i sostreia els diners de la caixa enregistradora. Durant l’escorcoll al seu domicili es van intervenir 11 navalles. Els atracaments es van produir a benzineres de Lliçà de Vall, Mollet del Vallès, Polinyà, Canovelles, Sant Cugat del Vallés i en dos de Santa Perpetua de la Mogoda. El detingut va passar a disposició judicial al jutjat d’instrucció de Mollet del Vallès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia