Punt divers

Buenafuente, Ruscalleda, Ángel Ron i Javier Pons entre els guardonats amb els Premis Gaudí Gresol de Reus

El periodista Andreu Buenafuente; la cuinera Carme Ruscalleda; el president del Banco Popular, Ángel Ron i el director de TVE, Jordi Pons, són alguns dels guardonats amb els III Premis Gaudí Gresol, que tenen com a objectiu reconèixer la notorietat i l'excel·lència de personatges que han destacat pels seus mèrits professionals i personals, en diferents àmbits com el lideratge empresarial, l'arquitectura, l'acció social, la medicina o la comunicació. D'entre la resta de premiats que ha fet públics aquest dimecres la Fundació Gresol -responsable dels guardons- s'hi troben el doctor Manel Esteller, l'arquitecte Joan Bassegoda i Bancaja. El lliurament dels premis tindrà lloc el 19 de juny a Fira de Reus.

La Fundació Gresol de Reus ha donat a conèixer un any més els personatges guardonats amb els Premis Gaudí Gresol, que volen reconèixer els mèrits de personatges que han esdevingut un exemple per a la societat i que han destacat per la seva aportació en diferents camps, encara que aquests àmbits dignes de reconeixement poden anar variant any rera any. Enguany, per exemple, i aprofitant la vinculació de Gaudí amb Reus, la Fundació Gresol ha anunciat que a partir d'ara incorpora en els seus guardons un reconeixement cap a un personatge que hagi destacat dins el camp de l'arquitectura. L'exdirector de la Càtedra Gaudí, Joan Bassegoda i Nonell, serà el guardonat d'aquest any dins aquesta categoria.Encara que de moment no s'han fet públics la totalitat dels premiats en aquesta tercera edició dels Premis Gaudí Gresol, aquest dimecres ja se n'han avançat set noms. Es tracta del periodista reusenc Andreu Buenafuente, que serà el guardonat dins el camp de la comunicació; el doctor Manel Esteller, per la seva aportació en l'àmbit de la medicina i la ciència; el president de Banco Popular, Ángel Ron, dins la categoria de lideratge empresarial; el director de Televisió Espanyola, Javier Pons, en l'apartat de televisió; la cuinera Carme Ruscalleda pels seus mèrits en gastronomia i l'entitat bancària Bancaja, per la seva aportació en el camp de l'acció social.L'organització s'ha reservat els noms dels tres guardonats restants que, possiblement, correspondran a les categories d'esports, literatura i mitjans de comunicació. La gala de lliurament dels Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l'Excel·lència tindrà lloc en el marc d'un sopar que se celebrarà el dia 19 de juny a les instal·lacions de Fira de Reus. Aquesta cerimònia serà conduïda, com en les dues anteriors edicions, per la periodista de Televisió de Catalunya, Núria Solé. També està previst comptar amb la presència d'altres personalitats que seran els encarregats de donar els premis. Ara per ara, hi ha confirmada la presència del periodista Luís del Olmo i d'Eduardo Sánchez Junco, director de la revista ¡Hola!.Alguns dels guardonats en les dues anteriors edicions dels premis són Joan Antoni Samaranch; el cuiner Ferran Adrià; l'escriptora Carmen Posadas; l'actor Arturo Fernández; el doctor Valentí Fuster; el president de la Caixa, Isidre Fainé; la cantant Nina o els periodistes Toni Solé, Luís del Olmo i Josep Cuní.La Fundació Gresol, organitzadora de l'acte, està formada per prop de 150 empresaris catalans.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.