Successos

ROBATORIS A DOJO

Roben dos cops en un mes en un restaurant de Campllong

Els lladres han sostret de Can Xiquet diners i aparells electrònics per valor d'uns sis mil euros

Al restaurant El Remei de Cassà hi han rebentat dues vegades les màquines escurabutxaques

Els lladres no s'han quedat curts en les seves visites als restaurants Can Xiquet de Campllong i El Remei de Cassà de la Selva. A tots dos hi han entrat dos cops en les últimes setmanes.

En el cas del restaurant Can Xiquet de Campllong hi van entrar les nits del 6 i 29 de maig passat. La primera nit van accedir a la casa per una finestra de la planta de dalt, on l'alarma estava desconnectada perquè s'hi fan obres. Els lladres se'n van endur un ordinador, un projector, uns 3.000 euros de canvi i el calaix de la caixa enregistradora, a més de quatre ampolles de whisky de gamma alta. Els lladres van actuar amb molta rapidesa.

En el segon robatori a l'establiment, els lladres hi van accedir a través d'una finestra dels lavabos, que en aquesta ocasió tampoc estava connectada a l'alarma. Això fa sospitar als propietaris que els lladres estaven informats d'aquest fet en totes dues ocasions. Aquesta vegada els lladres es van endur la recaptació de la màquina de tabac i els diners de les propines. El valor del botí en tots dos assalts puja a sis mil euros.

En el cas del Restaurant El Remei del polígon industrial de Cassà els robatoris van ser a primers de març i a finals d'abril, però l'any passat l'establiment ja havia estat assaltat tres cops. En tots els casos els lladres van rebentar les màquines escurabutxaques per endur-se'n la recaptació, que en l'últim cop va ser d'uns 500 euros.

Els lladres van accedir tots els cops al local forçant portes o trencant vidrieres, a més d'inutilitzar el sistema d'alarma. L'import d'aquests danys superar el miler d'euros.

Aquests cinc robatoris perpetrats en l'últim any han provocat la indignació del propietari de l'establiment, Joan Jiménez, que atribueix aquesta inseguretat a la manca de vigilància policial. Diu que algunes empreses han optat per contractar vigilància privada, però que ell no s'ho pot permetre.

Assalt a Can Tuneti de Riudellots

Els lladres van visitar també el bar Can Tuneti de Riudellots. Una visita molt ràpida, de només cinc minuts de durada, però que van ser suficients per assolir el seu objectiu: endur-se els 3.000 euros de les dues màquines escurabutxaques, i els 300 euros de la caixa enregistradora. Van entrar destrossant la porta d'emergència. Durant la seva actuació es va disparar l'alarma, però quant els Mossos van arribar els lladres ja eren fora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.