Un conductor mort i un de ferit greument en xocar dues furgonetes a Fornells

La víctima mortal era un repartidor de diaris i l'altre xofer duia un vehicle de manteniment de l'N-II

L'accident va passar a les 3.24 de la matinada quan Lluís Martí es dirigia cap al magatzem per recollir els diaris que havia de repartir. Al quilòmetre 709 de l'N-II, al terme municipal de Fornells de la Selva, la furgoneta del repartidor va xocar frontalment contra una furgoneta de manteniment de la carretera N-II. Lluís Martí va morir a l'acte i l'altre conductor va resultar ferit greument i va ser traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona. Els bombers hi van haver d'intervenir per poder treure les víctimes de l'interior dels vehicles, que van quedar ben abonyegats del davant.

Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de l'atestat.

Conductor condemnat

fidel balés

El veí d'Anglès Carles Soler Colomer va acceptar ahir 6 mesos de presó per un delicte d'omissió del deure d'auxili. L'acusat va admetre que el 5 de juliol del 2004 conduïa el cotxe del seu pare pel carrer Triassa d'Anglès i va atropellar una dona de 83 anys, Consol Font Llistosella, i va fugir. La sentència assenyala que l'anciana va quedar ferida greument i va morir al cap de pocs dies. La seva defensa va demanar la substitució de la pena privativa de llibertat per una multa i finalment va ser condemnat a pagar 2.190 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.