Successos

L'incendi al Priorat ja ha cremat 35 hectàrees

Trenta dotacions terrestres continuaven lluitant ahir a la nit contra el foc començat a mitja tarda

Una trentena de dotacions terrestres continuaven treballant ahir a la nit per controlar l'incendi forestal que va començar ahir a la tarda entre els municipis de Cornudella de Montsant i la Morera de Montsant (Priorat), i que a l'hora de tancar aquesta edició havia cremat unes 35 hectàrees. A causa de l'incendi el Servei Català de Trànsit va tallar durant la tarda la carretera TV-7021 entre els quilòmetres 3 i el 7, i segons els Bombers de la Generalitat, no va caldre fer cap evacuació preventiva perquè la zona afectada no està a prop de nuclis habitats.

A quarts de nou del vespre es van retirar els catorze mitjans aeris que treballaven en les tasques d'extinció el foc, que va començar a dos quarts de sis. A més, la carretera TV-7021 continua tallada al quilòmetre 3 i al quilòmetre 7.

L'orografia hi condiciona l'operació, ja que el paratge afectat (entre la font de Montaner i el Mas d'en Salvat) té molt de desnivell i l'accés és dificultós. Amb tot, a la zona no hi bufa vent, cosa que facilita les tasques d'extinció.

D'altra banda, cap a dos quarts de nou del vespre els bombers van donar per apagat un incendi forestal que es va declarar a la tarda entre els municipis de la Riba i Alcover (Alt Camp). L'avís de foc es va rebre a les 18.07 h i segons les primeres estimacions va afectar uns 2.000 metres quadrats de matoll.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia