Successos

Atrapen dos lladres de roba solidària

La policia els comissa 16 bosses industrials de peces que havien sostret de contenidors de l'Alt i el Baix Empordà

Els Mossos d'Esquadra van enxampar dos homes que robaven en contenidors de roba en diversos municipis de l'Alt i el Baix Empordà. Els fets van passar pels volts d'un quart de quatre de la matinada del dia 17 de novembre, a la rotonda de Sant Martí d'Empúries, on una patrulla mixta dels Mossos d'Esquadra i la policia local va aturar una furgoneta que anava carregada de bosses de roba. Els agents van identificar les dues persones que anaven a l'interior del vehicle i van comprovar que a dins hi portaven un total de setze bosses de mida industrial plenes de roba. Durant l'escorcoll també van trobar dins la furgoneta dos ganxos d'un metre de llargària aproximadament, normalment utilitzats per extreure la roba dels contenidors, i una serra de ferro, que és amb el que tallaven el pany de la porta dels contenidors.

Posteriorment es van iniciar les gestions per tal d'esbrinar l'origen de tota aquella mercaderia. En aquesta investigació es va descobrir que el dia 18, els Mossos d'Esquadra van saber que uns cinc contenidors que pertanyen a una cooperativa de recollida selectiva de roba presentaven diversos danys. Concretament, els contenidors estaven situats a les poblacions de Corçà, la Bisbal d'Empordà, Sant Pere Pescador, la Tallada d'Empordà i Verges.

Els agents van retornar les setze bosses de roba als responsables de la cooperativa i van imputar als dos homes l'autoria de cinc robatoris amb força. Els imputats, que no tenen antecedents, passaran a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, quan siguin requerits. Es tracta de dos homes de 42 i 35 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Salt i Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.