Successos

societat

El rector de la Canya no arriba a un funeral i l'han de rescatar

Els equips d'emergència van haver de rescatar mossèn Miquel Vall-llosera Demiquels, que, d'una forta febrada, va quedar inconscient a casa seva mentre a la parròquia de la Canya l'esperaven per oficiar un funeral i després un bateig. Els fets van tenir lloc diumenge al migdia a la parròquia de Sant Josep Obrer de la Canya. Els serveis funeraris i la família del difunt esperaven el rector pels volts de les 12, però aquest no arribava. És per això que, estranyats, van donar la veu d'alerta. Per més que rebés trucades al telèfon fix i al mòbil, mossèn Miquel no contestava. És per això que es van desplaçar fins al seu domicili agents dels Mossos d'Esquadra, efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i efectius dels Bombers de la Generalitat, que van forçar la porta de la casa per entrar. L'home estava estirat a terra, mig inconscient. Els sanitaris ràpidament el van atendre i el van traslladar fins a l'hospital d'Olot, on el van ingressar per fer-li diverses proves. Finalment van trobar que el rector tenia una greu infecció d'orina lligada a un problema prostàtic. “Era a terra, no em podia moure perquè estava a més de 40 de febre”, va assegurar mossèn Miquel ahir a aquest diari. “No podia agafar el telèfon, el sentia, però de lluny, era incapaç d'arribar-hi, estava com si flotés”, es lamenta: “Sort que van arribar perquè, si no, no sé què hauria passat.” Mossèn Miquel Vall-llosera continuava ahir al vespre ingressat a l'hospital, i amb bon pronòstic.

Pel que fa al funeral i al bateig de diumenge, finalment els va oficiar –unes hores més tard– mossèn Miquel Ramió Feliu, rector de Sant Pere Màrtir i Sant Roc d'Olot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia