Successos

Successos

Mor la nena de tres anys que va caure en una piscina d'una urbanització de Lloret

La menor va ingressar en estat crític a l'hospital després que els familiars la traguessin de l'aigua

Una dona té un infart i gairebé s'afoga a Roses

Final tràgic per a la menor que dimarts de la setmana passada va caure en una piscina de Lloret de Mar. Malgrat que la nena va sobreviure i va ingressar en estat crític a l'hospital Sant Pau de Barcelona, finalment va acabar morint al cap de quatre dies. Els fets van tenir lloc el dia 9 d'agost, en una finca situada al número 43 del carrer Llançà de la urbanització La Creu. La criatura i els seus pares, uns turistes de nacionalitat francesa, van anar a visitar uns amics a la casa d'estiueig, on es van ajuntar diversos familiars de la menor i 7 o 8 nens. A mitja tarda, els parents de la criatura es van despistar uns instants i la nena va caure accidentalment a la piscina. El seu pare, de sobte, es va alarmar en no veure-la. Quan es van adonar d'on era, la van treure ràpidament de l'aigua i van alertar dels fets a través del telèfon 112, des d'on es va avisar la policia i els efectius mèdics. En el moment que la menor va ser rescatada ja estava inconscient. L'helicòpter va traslladar la nena, en estat crític, fins a l'hospital de Sant Pau de Barcelona, on va ingressar a l'UCI pediàtrica, i on va acabar morint divendres, 12 d'agost.

Aquesta setmana, també a Lloret, un nen de 12 anys i de nacionalitat britànica està ingressat en estat crític a l'hospital Vall d'Hebron després d'estar a punt d'ofegar-se a la piscina de l'hotel Guitart. Els fets van passar dijous cap a dos quarts de quatre de la tarda, quan alguns banyistes van trobar el petit inconscient a l'aigua i van alertar de l'ofegament els dos socorristes de la piscina. Una patrulla de la policia local el va poder treure de la parada respiratòria i un helicòpter medicalitzat del SEM va traslladar el nen a l'hospital.

El cas de Roses

D'altra banda, una dona de 79 anys es troba en estat greu després de tenir un infart i d'estar a punt d'ofegar-se ahir entre la platja Salatar i la platja Nova de Roses. Segons fonts properes al cas, tot va passar pels volts de les onze del matí, quan la banyista es va trobar malament i va perdre el coneixement dins l'aigua. Fins a quatre socorristes de les dues platges van atendre la dona amb les primeres maniobres de reanimació, fins que van arribar al lloc els efectius del SEM amb una ambulància i un helicòpter medicalitzat. Un cop estabilitzada, la dona va ser evacuada per aire a l'hospital Josep Trueta de Girona, on està ingressada en estat greu.

LA DATA

09.08.16
és el dia
que la nena, de nacionalitat francesa, va caure accidentalment a la piscina de la urbanització La Creu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia