Successos

Una granja i dos magatzems cremen

El propietari preveu que no se salvarà cap dels 12.000 pollets

Un incendi va cremar ahir al migdia una granja, un habitatge i dos magatzems del costat al terme municipal de Lleida, segons van informar els Bombers de la Generalitat. El foc es va declarar al voltant d'un quart de dotze del migdia en una granja situada a la C-12, a la carretera de Corbins.

Els dos magatzems es van esfondrar com a conseqüència de l'incendi, mentre que la granja i l'habitatge no van patir danys estructurals. No hi va haver cap persona ferida.

L'incendi es va iniciaren un dels magatzems a causa d'un bidó de gasoil, que es va encendre per motius que es desconeixen. El foc va afectar parcialment una granja de dos pisos amb 12.000 pollets i també part d'una masia de la mateixa finca. Així mateix, el foc es va propagar empès pel vent cap a l'altre magatzem, de manera que els dos magatzems es van acabar esfondrant. En aquests magatzems el foc va cremar un camió, un cotxe i tres tractors. El propietari de la finca preveu que no es podrà salvar la vida de cap pollet, ja que alguns van morir per les flames i d'altres per intoxicació de fum.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia