El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Cambrils

Data
AvuiDimartsDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Plugims Ennuvolat Pluja forta Plugims Pluja i clarianes Plugims Plugims
Prob. precip. (%) 55458055958070
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 26262526262728
T. mínima (ºC) 16171818181818
Vent 15 km/h S 15 km/h S 10 km/h S 15 km/h S 15 km/h S 15 km/h SE 15 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Xàfecs d’intensitat forta a la meitat nord

El dia s’iniciarà amb un cel poc o mig ennuvolat, sobretot a punts del terç sud i a fondalades de la Catalunya central. A partir de mig matí, creixeran nuvolades a zones de muntanya que deixaran el cel molt ennuvolat al Pirineu, al Prepirineu, al prelitoral i a punts de la depressió Central, amb nuvolositat més abundant al Pirineu i el Prepirineu, on quedarà cobert. Durant la tarda, s’esperen xàfecs al Pirineu i el Prepirineu, així com, de forma més aïllada, a punts del prelitoral i de la depressió Central. Seran d’intensitat entre feble i moderada, o localment d’intensitat forta a l’interior de la meitat nord i a punts del prelitoral, i sovint aniran acompanyats de tempesta i localment de calamarsa o pedra. La temperatura mínima serà semblant i la màxima pujarà lleugerament. El vent bufarà de components sud i est, entre fluix i moderat, i en moments de xàfec són probables ratxes fortes de vent.

La mar: Hi haurà marejol a tota la zona marítima.

Demà: En el conjunt del país, predominarà l’ambient assolellat fins a mig matí. A partir de llavors, creixeran nuvolades i s’esperen xàfecs a punts de muntanya i zones properes de l’interior del quadrant nord-est, resta del terç nord i al massís del Port.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET