El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Torredembarra

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Clarianes Plugims Pluja i clarianes Sol Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 07595052530
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 27272728272726
T. mínima (ºC) 21212018212119
Vent 15 km/h SE 20 km/h SE 20 km/h S 15 km/h S 20 km/h S 10 km/h SE 25 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Núvols al terç oest i al Pirineu

Cel serè o poc ennuvolat, tot i que a partir de mig matí creixeran nuvolades al Pirineu i Prepirineu, on hi haurà xàfecs, que localment aniran acompanyats de tempesta i podria ser que de calamarsa o pedra. El cel quedarà entre mig i molt ennuvolat durant la tarda en punts de l’interior del terç oest, i sobretot al Pirineu i Prepirineu, on localment quedarà cobert. Al final del dia tornaran a augmentar els núvols baixos a la meitat sud de litoral. La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa, mentre que la màxima serà semblant o lleugerament més baixa al litoral i prelitoral central i sud, i semblant o lleugerament més alta a la resta del territori. Bufarà vent fluix i variable al principi i al final del dia, i a les hores centrals bufarà de component sud entre fluix i moderat, amb alguns cops forts a la meitat sud i a l’Empordà durant la tarda.

La mar: Maror a tota la zona marítima.

Demà: Poc ennuvolat fins al migdia, quan creixeran nuvolades en punts de muntanya. La temperatura mínima serà lleugerament més alta, mentre que la màxima serà més baixa.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET