Josep Artigas, un ‘periquito' irreductible

Al meu amic Pere Salamó

Ens has deixat un dia de maig; estic molt trist, molt fotut, t'he plorat molt, havia passat moltes bones estones amb tu, inoblidables estones amb els companys i amics de la barraca, de les barraques. Tots...

Cerca de difunts

Del
al

Difunts de Girona

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Teresa Fernández Ruiz 69 Girona 23/05/2017 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 69 anys. Vivia a Girona. Deixa tres fills. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori de Girona.

Difunts a la zona de Girona

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Joaquim Poch Vidal 70 Vilablareix 23/05/2017 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 70 anys. Vivia a Vilablareix. Casat amb Pilar Anglada Xabadia i deixa una filla. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a l'església parroquial de Vilablareix.
Maria Oller Martí 83 Bisbal d'Empordà, la 23/05/2017 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 83 anys. Vivia a la Bisbal d'Empordà. Casada amb Enric Xampró Ponsatí i deixa una filla. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de la Bisbal d'Empordà.
Paquita Pons Tremoleda 93 Figueres 23/05/2017 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 93 anys a Esponellà. Era de Figueres. Vídua de Jaume Safont Caritg i deixa dos fills. Exèquies, avui, a 2/4 d'11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00