Mn. Joan Garangou

Canonge del capítol catedral de Girona

Estrella Llinàs Pujolàs

L’Estrella Llinàs Pujolàs, o com la coneixem tots, l’Estrellita, ens va deixar dilluns passat, dia 19 de juny. Col·laboradora incansable de la junta jocal de Banyoles i el Pla de l’Estany de l’AECC-Catalunya...

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Girona

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Catalina Sánchez García 97 Banyoles 27/06/2017 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 97 anys. Vivia a Banyoles. Vídua de Rafael Jiménez Escobar i deixa una filla. Exèquies, avui, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.
Glòria Sabater Casadellà 84 Vilavenut (Fontcoberta) 27/06/2017 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 84 anys. Vivia a Vilavenut. Casada amb Joan Palomeras Costa i deixa un fill. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la parròquia de Vilavenut.
Josep Estany Llao 93 Porqueres 27/06/2017 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 93 anys. Vivia a Banyoles. Casat amb Maria Rosa Güell Masó i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Porqueres.
Maria Farners Sureda Perpiñà 92 Santa Coloma de Farners 27/06/2017 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 92 anys. Vivia a Santa Coloma de Farners. Vídua de Josep M. Fontanet Coma i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00