Cari Peralbo

La Cari Peralbo Pérez, voluntària de l’AECC-Catalunya contra el càncer de Girona, ens va deixar aquest dilluns 12 de novembre.Fou una de les nostres voluntàries més actives, ajudava en tota mena...

A reveure, mossèn Joan Busquets

Ahir vaig rebre la notícia de que ens ha deixat Mossèn Joan Busquets i Dalmau. Tenia la salut delicada i els últims temps els ha compartit amb altres germans, com ara Mn. Tor, traspassat fa poc, a la...

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Gualta

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Carmen Giralt Dalfó 91 Torroella de Montgrí 17/11/2018 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 91 anys. Vivia a Torroella de Montgrí. Vídua de Joan Ribot Padrós i deixa una filla. Exèquies, demà, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.
Joan Cos Casteis 86 Garrigoles 16/11/2018 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 86 anys. Vivia a Garrigoles. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a l'església de Sant Vicenç de les Olives.
Àngela Clotas Pagès 85 Girona 16/11/2018 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 85 anys. Vivia a Girona. Vídua de Lluís Illa Fontanella i deixa una filla. Exèquies, avui, a 2/4 de 12 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori de Girona.
Josep Boschdemont Tixis 93 Quart 16/11/2018 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 93 anys. Vivia a Quart. Vidu de Mercè Mundet Torrent i deixa dos fills. Exèquies, avui, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Margarida de Quart.
Lola Pons Moriche 55 Santa Coloma de Farners Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 55 anys. Vivia a Santa Coloma de Farners. Incineració, demà, , al tanatori de Girona.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00