Del somriure i la mirada

Del somriure i la mirada

Un adeu al fotoperiodista Òscar Mirón

Adrià Creus i el seu llegat pedagògic

Adrià Creus i el seu llegat pedagògic

Escric aquestes reflexions encara trasbalsada per la mort del pedagog, Adrià Creus, una notícia tan dura com inesperada. L´escola de Bordils, on l´Adrià era responsable del taller d´art, no havia...

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Mont-ras

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Luis Subirós Mills 86 Llafranc (Palafrugell) 20/05/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 86 anys. Vivia a Llafranc. Vidu de Rosario Rissech Colomer. Exèquies, avui, a les 6 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori de Palafrugell.
Josep Radresa Albert "En Pitu" 100 Palafrugell 21/05/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 100 anys. Vivia a Palafrugell. Vidu de Teresa Rojas Sánchez i deixa una filla. Exèquies, demà, a 2/4 de 10 del matí, a l'església parroquial de Sant Martí de Palafrugell.
Àngel Clara Xirgu 90 S'Agaró (Castell-Platja d'Aro) 20/05/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 90 anys. Era natural de Castell d'Aro i vivia a S'Agaró. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a l'oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.
Maria Carmen Martínez Ispierto 55 Caldes de Malavella 20/05/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 55 anys. Vivia a Caldes de Malavella. Casada amb Jose Luis Martínez Diez i deixa una filla. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori de Cassà de la Selva.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00