Societat

Un home pateix cremades al 80% del cos en l'incendi d'un pis a Mataró

El foc destrueix totalment una habitació de la tercera planta d'un immoble del carrer Pintor Fortuny

Set persones més són ateses al lloc dels fets per intoxicació lleu per inhalació de fum

Un home ha resultat ferit amb cremades greus al 80% del cos en l'incendi d'un habitatge aquest dijous a Mataró, han informat els Bombers de la Generalitat.

El foc s'ha declarat poc abans de dos quarts de vuit del vespre en un is de la tercera planta de l'immoble situat al número 34 del carrer Pintor Fortuny. L'incendi, que ja ha estat extingit, ha destruït totalment una habitació. L'estructura de l'immoble no ha quedat afectada. Les causes del sinistre s'estan investigant.

El ferit, un home de 47 anys que es trobava al replà de l'escala, ha hagut de ser evacuat amb l'autoescala dels Bombers perquè que la caixa d'escala de l'edifici era massa estreta com perquè hi passés una llitera.

L'home ha estat evacuat pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a la Unitat de Cremats de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron de Barcelona amb cremades de segon i tercer grau en el 80% del cos. El SEM també ha atès in situ un total de 7 persones que presentaven símptomes d'intoxicació lleu per inhalació de fum.

El sinistre ha mobilitzat 7 dotacions dels Bombers de la Generalitat i 3 unitats del SEM.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.