Societat

La solidaritat escolar de Creu Roja i Carrefour

Posen en marxa la nova campanya ‘Tornada a l'escola solidària' a Girona

Girona serà el marc demà i demà passat de la vuitena edició de la Tornada a l'escola solidària, una iniciativa impulsada per la Fundació Solidaritat Carrefour en col·laboració amb Creu Roja. L'objectiu de la iniciativa, que tindrà lloc en 172 hipermercats i centres Carrefour, tres dels quals a les comarques de Girona, és reduir l'impacte que suposa l'adquisició de material escolar per a les famílies que passen dificultats econòmiques.

Carrefour engega aquesta acció amb la donació directa de material escolar per cobrir les necessitats de 6.000 nens i nenes en situació d'emergència social a tot l'Estat espanyol. A aquesta quantitat se sumaran les aportacions que facin els clients durant la campanya a favor d'aquestes famílies.

Els hipermercats Carrefour de la demarcació que participen en aquest programa són els de Girona (Sant Ponç), Olot i Nou Centre. En tots s'instal·larà una taula atesa per voluntaris de Creu Roja que recolliran el material escolar (llapis, bolígrafs, quaderns, retoladors, etc.) que donin els ciutadans. A més, una quarantena de voluntaris de Creu Roja s'implicaran en aquesta iniciativa i atendran les persones que s'acostin a les taules instal·lades als centres Carrefour per cedir el material escolar.

En la passada edició de la Tornada a l'escola solidària, Fundació Solidaritat Carrefour va lliurar a Creu Roja Girona material escolar per valor de 4.805 euros, que van beneficiar 350 infants i joves. Creu Roja i Fundació Solidaritat Carrefour treballen conjuntament des del 2001 a través de diverses iniciatives socials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia