Societat

Festes i tradicions

Dijous llarder molt festiu i popular

Vic celebra aquesta diada dedicada al porc amb activitats gastronòmiques tot el dia, i enguany també a la nit

Vic gaudeix al màxim del porc abans de les restriccions que imposa la quaresma. El dijous llarder arriba el 23 de febrer amb una diada molt festiva i popular organitzada per Osona Cuina que omple d'ambient tot el dia la plaça Major de la capital osonenca. D'aquesta manera, els xefs de la zona volen transmetre l'esperit d'aquesta jornada tan nostra amb un seguit d'activitats gastronòmiques que giraran al voltant del porc, un dels productes més destacats del territori. La diada, però, arrenca la nit anterior amb la posada en marxa del foc i la col·locació dels porcs a la gran brasa, on es couran tota la nit. Com ja és tradició, dijous els cuiners dels restaurants del col·lectiu elaboraran els famosos entrepans de porc rostit i d'altres derivats com ara la cansalada i la botifarra, tant per esmorzar com per dinar. La novetat d'enguany és que també s'oferirà un sopar basat en tapes gastronòmiques que elaboraran els mateixos cuiners amb propostes tant dolces com salades, però totes basades en el producte estel·lar de la jornada, el porc. I tot amb música en directe.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]