Infraestructures i serveis

Roses ja disposa d’un circuit de BTT a la zona esportiva

S’ha habilitat en un solar municipal al costat de l’escola Montserrat Vayreda

El nou servei abarca uns 1.200 m

Els treballs de construcció d’un circuit de BTT a la zona esportiva situada al costat del camp de futbol de La Vinyassa, a Roses, just al costat de l’escola Mpntserrat Vayreda, estan ja a punt. Els treballs s’han allargat menys d’un mes, han incidit en una superfície municipal de 1.200 metres quadrats i, en conjunt, han tingut un cost de 44.000 euros.

L’espai té dimensions àmplies, per facilitar la llibertat de moviment, i s’hi han incorporat dubbies, altiplans i peralts, així com troncs i pedres, per crear els obstacles i les corbes necessaris.

Les zones s’han determinat per diferents trams d’edat, modalitat i nivell tècnic, de manera que el puguin utilitzar tant un usuari experimentat com un principiant que pugui evolucionar i progressar al nivell següent.

Roses amplia amb aquest nou projecte el conjunt d’instal·lacions i equipaments esportius municipals de què disposa: camps de futbol de La Vinyassa, piscina coberta, pavelló i pista polivalent coberts, estadi, camps de futbol i vòlei platja, pistes de petanca, parc de patinatge i de monopatins de carrer, rocòdrom…

LA XIFRA

44.000
euros
ha costat el nou circuit de BTT de la zona esportiva.

LA DATA

6.2.2022
Inauguració
del nou circuit de BTT de la ciutat de Roses, que està a punt per utilitzar-lo des d’ahir.

Una exhibició per inaugurar-lo

Ahir a la tarda, es va fer un acte d’inauguració del nou espai de servei de la ciutat en què va participar l’expert Manel Ibars, que va fer una exhibició en col·laboració amb l’entitat local Club Ciclista Roses. Ibars és expert en el món de la bicicleta i amb més de 25 anys de pràctica en diferents modalitats de bicicleta de muntanya, XC, enduro, descens, dirt jump, freeride, 4X, pumptrack i també BMX race i estil lliure.

Es va facilitar que els assistent poguessin estrenar des del primer dia les noves instal·lacions amb les seves bicicletes.

La zona esportiva queda ara més completa amb un nou servei per a tots els practicants. Al costat mateix del nou circuit hi ha el camp de futbol de La Vinyassa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia