Salut

S'incrementen els ingressos a l'hospital de Palamós el 2016

S'han reduït les llistes pel que fa a les intervencions quirúrgiques

L'hospital de Palamós va augmentar moderadament els ingressos hospitalaris i l'atenció d'urgències durant l'any 2016, a més de reduir la llista d'espera quirúrgica. Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà destaca que l'hospital i les àrees bàsiques de salut de la comarca fan més activitat i mantenen la qualitat assistencial, tot i la disminució de pressupost des del 2010.

Les visites a urgències van ser gairebé 65.000, amb un increment de l'1'6%, fonamentat sobretot en els mesos d'hivern. Malgrat això, la pujada és inferior al 4% que es va registrar el 2015. D'altra banda, l'increment de l'oferta de llits durant l'hivern de l'any passat va contribuir a generar gairebé 7.000 altes hospitalàries. Pel que fa a l'activitat quirúrgica, hi ha hagut més d'11.000 intervencions el 2016, han pujat un 22% les que requereixen ingrés i han baixat les ambulatòries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia