Salut

El govern espanyol facilita el nom dels 15 tècnics que van avaluar la desescalada de cada autonomia

Es tracta de Fernando Simón, la seva número 2, un epidemiòleg independent i 12 tècnics del ministeri

El govern espanyol ha facilitat el nom dels 15 experts del comitè tècnic sobre la Covid-19 que van decidir el pla de desescalada i feien els informes que permetien a cada autonomia passar de fase després del primer confinament.

Es tracta, a banda de Fernando Simón, director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries (CCAES) del Ministeri de Sanitat, de 13 tècnics més del ministeri i de Javier Segura del Pozo, reconegut epidemiòleg que ha treballat per l’Ajuntament i la Comunitat de Madrid i és vicepresident de l’Associació Madrilenya de Salut Pública.

La informació l’ha facilitat Sanitat al web ‘Maldita.es’ després d’una petició a través del portal de transparència feta el maig passat.

La resta de tècnics són María José Sierra, número 2 de Simón, Berta Suárez Rodríguez, Pello Latasa, Carmen Varela, Pilar Soler, Elena Vanessa Martínez Sánchez, Lucía García San Miguel, Óscar Pérez Olaso, Susana Monge, Carmen Olmedo, Silvia Rivera, María C. Vázquez i Paloma González Yuste.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia