Societat

L’aigua va inundar

empreses de Massanes
Selva

Empreses de dos polígons, en el centre de l’afectació

j. ferrer

El Glòria ha afectat la Selva interior i la Selva marítima. Instal·lacions com ara el port de Blanes hauran de ser reparades a causa del fort onatge. La direcció general de Ports ha calculat que la reparació del dic costarà 1,8 milions d’euros. L’afectació més gran és als polígons de Massanes i de Sant Feliu de Buixalleu. En el polígon Skol de Sant Feliu, les indemnitzacions pujaran a més de 43 milions d’euros, i a Massanes superaran els 23 milions.

A la comarca, els danys estan valorats en més de 76 milions d’euros. Municipis com ara Tossa de Mar, on un riu d’escuma va entrar fins als carrers propers al passeig, Arbúcies o Hostalric han estat alguns dels més damnificats. A Sant Hilari Sacalm treballen per canviar el parquet del pavelló i han hagut d’aprovar, per ple, una modificació de pressupost (250.000 euros) per a reparacions a la zona esportiva i danys ocasionats a la via pública. El Club Bàsquet Sant Hilari juga ara com a local els seus partits a Arbúcies.

A tot això, cal afegir-hi afectacions en béns privats i en infraestructures, com ara els ponts que uneixen Blanes i Malgrat (Maresme) per tren i per carretera i la C-35 entre Maçanet i Fogars. No hi ha data perquè torni a funcionar la connexió de tren entre Blanes i Malgrat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia