Infraestructures i serveis

Renfe incrementarà les freqüències entre Barcelona i Perpinyà el 2024

Els trajectes faran parada a Girona i Figueres i tindran la tarifa de servei Avant, de mitja distància

Renfe augmentarà les freqüències dels trens entre Barcelona i Perpinyà a partir del 2024, segons ha explicat aquest dimarts el president de la companyia ferroviària espanyola, Raül Blanco, en un fòrum de mobilitat a Madrid. El recorregut arribarà com a mínim fins a Tolosa, amb parada a Carcassona. Renfe ja havia operat aquest trajecte amb SNCF i ara ho farà sola després del trencament amb la companyia francesa. La tarifa que s’aplicarà al serveis serà Avant, la de mitja distància, i connectaran Barcelona, Girona i Figueres amb Perpinyà, duplicant les freqüències en aquesta estació.

Renfe dibuixa com a objectiu seguir ampliant la seva presència al mercat francès i també posarà en marxa connexions entre el País Basc i la Nova Aquitània.

Aquest anunci arriba l’endemà que el president de Renfe expliqués que es tornaria a cobrir el recorregut entre Barcelona i Lió a partir del 13 de juliol i fins a Marsella, a partir del 28 de juliol, i amb la voluntat de parar a París l’estiu de l’any que ve.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia