Societat

L'incendi de Navàs, controlat

Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat l'incendi de Navàs (Barcelona), que finalment ha calcinat 33,99 hectàrees d'arbratge, matolls i cultius, segons ha informat el cos.

D'aquestes 33,99 hectàrees, 13,8 corresponen al terme municipal de Navàs, 0,6 a Puig-reig i 19,59 a Viver i Serrateix. Al llarg del dia han treballat en l'extinció una quinzena de dotacions terrestres i un helicòpter bombarder.

Els equips d'extinció han estat remullant els punts calents de la zona per evitar que hi hagués qualsevol rebrot. Durant la nit d'avui continuaran realitzant rutes d'inspecció i demà, dues dotacions terrestres de Bomberos tornaran a remullar la zona.

El foc, dissabte
L'incendi va començar dissabte a Navàs a les 17.50 hores, a prop de la carretera BV-4235, que va haver de ser tallada durant diverses hores entre els quilòmetres 0 i 15, en el tram de Navàs a Viver i Serrateix.

La fase d'alerta del Pla Infocat, activat ahir pel Centre d'Emergències de Catalunya, ja ha estat desactivada. Cap persona no va haver de ser evacuada com a conseqüència de l'incendi.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.