Societat

Les sis víctimes mortals de l'accident d'autocar de Sant Pol no duien el cinturó de seguretat

La investigació dels Mossos conclou que el vehicle anava a 73km/h en un tram en què la velocitat màxima era de 40. Dels 67 passatgers, només 22 utilitzaven el sistema de seguretat

L'accident d'autocar que va tenir lloc a Sant Pol de Mar el 31 de juliol passat a l'autopista C-32 es va produir per un excés de velocitat, segons l'informe dels Mossos d'Esquadra fet públic aquest dimarts. A més, la investigació conclou que els sis passatgers morts i la majoria dels ferits greus no portaven el cinturó de seguretat en el moment de l'impacte.

L'autocar circulava a 73 km/h en un tram en què la velocitat màxima era de 40km/h. A més, els Mossos han constatat que dels 67 passatgers, 22 utilitzaven cinturó i 45 no. De fet, les sis víctimes mortals i la majoria dels ferits greus no utilitzaven sistemes de seguretat en el moment de l'impacte. Les persones que van patir més ferides i les víctimes mortals són les que viatjaven als seients del costat de la finestra del costat esquerre i del pis de dalt.

El sinistre va tenir lloc el 31 de juliol quan un grup de turistes tornaven de nit d'una visita a Barcelona. L'autocar va bolcar en xocar contra una tanca metàl·lica a l'esquerra de la sortida 117 (Sant Pol de Mar) de la C-32 en sentit Girona. L'autobús, un cop bolcat, va envestir un turisme que circulava pel ramal d'entrada a l'autopista.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.