Societat

camprodon

El poltre, a les Cuines de la Vall de Camprodon

L'associació Cuines de la Vall de Camprodon està duent a terme la Temporada Gastronòmica del Poltre als dotze establiments de restauració que integren el grup. Entre les diverses preparacions hi ha els plats més clàssics, com els cuinats a la brasa o els estofats, però també les elaboracions en cru, com el carpaccio o el tàrtar, els plats sorgits de la cuina al buit i els rostits amb salses que acaben de completar aquesta carn de primera qualitat. Les Cuines de la Vall de Camprodon aposten aquesta temporada per la formació i les noves tecnologies. En concret, han creat el bloc http://www.cuinesvalldecamprodon.blogspot.com. L'entitat ha participat en un tastet al mercat de la Concepció de Barcelona. Hi ha presentat una mousse de mató de la Moixa amb mel de Setcases.

J.c.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.