Societat

municipal

fira

Puig-reig activa el seu comerç per Sant Martí

Un centenar de paradistes ompliran el municipi per la Fira de Sant Martí

Un centenar de paradistes seran a Puig-reig el cap de setmana a la Fira de Sant Martí. L'Ajuntament va presentar la mostra ahir i va destacar-ne el percentatge de paradistes que són de Puig-reig: “Molts són d'aquí i ens fa molta il·lusió. Els botiguers del poble que no tenen els comerços a l'avinguda principal s'animen a parar al carrer i s'hi traslladen per un cap de setmana”, va dir Jesús Subirats, regidor de Cultura.

Però més enllà de la fira, Sant Martí arriba a Puig-reig amb múltiples activitats per a tots els públics. De fet, l'organització ha fet un programa especial per als infants i un altre de més extens que inclou la resta d'activitats.

En línies generals, el programa és similar al d'edicions anteriors però presenta novetats en actes concrets com, per exemple, la gala del pubillatge. En aquest cas, enguany l'Ajuntament opta per un acte més entretingut, conduït per l'humorista David Cols.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia