Societat

Mor als 56 anys l'exministre de Defensa i Interior José Antonio Alonso

També va ser portaveu del PSOE al Congrés dels Diputats durant quatre anys

Fonts de partit han confirmat que la mort ha sigut com a conseqüència d'un càncer

L'ex-ministre de Defensa i Interior del govern del PSOE José Antonio Alonso ha mort la matinada d'aquest dijous als 56 anys a l'Hospital Ramon y Cajal de Madrid com a conseqüència d'un càncer, segons han informat a l'ACN fonts del PSOE.

Alonso (León, 1960) va assumir el Ministeri de l'Interior el 18 d'abril del 2004 amb el govern de José Luis Rodríguez Zapatero i dos anys més tard va passar a fer-se càrrec de la cartera de Defensa després de la dimissió de l'aleshores ministre José Bono. Pel que fa als càrrecs orgànics de partit, José Antonio Alonso va ser el portaveu del PSOE al Congrés dels Diputats entre març del 2008 i febrer del 2012. D'altra banda, Alonso, que era jutge de formació, va estar sempre molt unit a l'ex-president del govern José Antonio Zapatero, amb qui va estudiar a la Facultat de Dret de Lleó.

A primera hora d'aquest matí, el PSOE ha expressat en una piulada a Twitter el seu “immens dolor” per la mort de l'exministre, de qui n'ha destacar el seu “exemple de treball, integritat i socialisme”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia