Societat

Rescaten una nena de 5 anys penjada a la finestra d'un setè pis a Alacant

Els bombers van rescatar sobre les 22.15 hores d'aquest dimecres una nena de cinc anys que estava penjant d'un finestral d'un habitatge situat en un setè pis, en un edifici d'Alacant, i que estava sola a casa. La mare ha estat detinguda acusada d'un delicte d'abandó de menors i la petita es troba amb el seu pare biològic, ja que la parella està separada, segons han informat fonts de Bombers i de la Policia Nacional.

La nena va sortir pel finestral de la seva casa, situada en la plaça de Luceros d'Alacant, i es va quedar subjecta a la barana d'alumini per l'exterior. Els bombers van acudir immediatament amb dos vehicles, un d'ells a l'escala que tenia una cistella al final des d'on van aconseguir agafar i subjectar la menor, que estava molt espantada.

De forma preventiva havien col·locat un matalàs en el sòl per si hi havia qualsevol contratemps mentre realitzaven el rescat en altura. A més, per si fallava el rescat des de la cistella del vehicle, altres bombers es van situar en l'àtic per poder subjectar la petita. D'aquesta manera, es tenien les dues zones cobertes.

Fins al lloc es va mobilitzar també una unitat del SAMU encara que no va ser necessària la seva actuació ni portar-la a cap centre hospitalari perquè estava en perfecte estat encara que “molt nerviosa”.

Per la seva banda, mentre els bombers procedien al rescat agents de la Policia Nacional van accedir a l'interior de l'habitatge per comprovar si als pares els havia passat res. Al poc temps de finalitzar el rescat, la mare de la petita va tornar al domicili i va declarar que estava en el gimnàs.

La dona, sobre la qual no hi ha denúncies prèvies, va ser detinguda acusada d'un delicte d'abandó de menors i està a l'espera de passar a la disposició del jutjat de guàrdia. La petita va ser lliurada al pare biològic. Els progenitors estan separats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

L’Estat destina 700.000 euros a reparar els danys del temporal al litoral gironí

GIRONA
societat

Minut de silenci a Vic per rebutjar la mort d’una veïna presumptament a mans de la seva parella

Vic

Creix un 11,8% les persones grans de la Garrotxa que reben ajuda per falta d’autonomia

olot
societat

Vuit detinguts a l’Hospitalet d’una banda que robava coure a empreses

hospitalet de llobregat
EL CONSISTORI

Els comuns denuncien que per sanejar la depuradora de Mataró es paga quatre cops més cara l’electricitat

mataró
llengua

El govern aprova el decret per als projectes lingüístics de centre

barcelona
Societat

Mor Jim Harris Simons, matemàtic i llegenda de Wall Street

societat

Els somnis dels infants gironins omplen el carrer Nou

girona

Mataró tindrà una nova roda de fira de 30 metres i més dies amb descomptes

mataró